If you enjoyed this video you might be a good fit for my brand New Intuition Coaching Program. Next step is to fill in the form and schedule a free Skype call with me.

Schedule Skype Call
"Dear Raluca, thank you very much for this workshop. My intention before it was to obtain clarity about my intuition. I expected to leave the workshop with more questions than I had when I arrived. Both my intention and expectation came true. And I also got new information, tools to use and new relationships. Thank you.
Andrei G.
"Ai o energie superbă și contagioasă, găsești soluții croite fiecare foarte ușor. Am aflat multe despre intuiția mea și cel mai important am căpătat curaj în a o asculta. Și mi-am făcut prieteni". - Daniel B.

“Mulți oameni caută “calea” în care să fie conectați cu ei, însă în cadrul acestor sesiuni am descoperit și cum să identific situațiile în care nu sunt eu aliniată cu mine, în care nu sunt OK, nu sunt conștientă de lucrurile pe care le fac și de rezultatele acțiunilor mele.  E foarte important să înveți să ieși din ele și cum să faci în așa fel încât să nu mai ajungi acolo, despre asta este vorba în acest workshop. Îl recomand tuturor.” Felicia V.

"Workshopul a fost o ocazie să trec în revistă ceea ce știam deja despre intuiție, să mai fixez unele aspecte, să prind încredere în proces prin împărtășirea experiențelor celorlalți particpanți. Veselia și optimismul tău creează un cadru sigur pentru deschidere și împărtășire, foarte benefic!" - Alina B. 
“Eu sunt una dintre persoanele foarte logice și raționale atunci când iau decizii. De acum înainte o să ascult și ce îmi spune corpul pentru a lua deciziile cele mai bune pentru mine.” Dan B.
"De-a lungul sesiunilor am observat că am devenit mai prezentă și mai conștientă. Deși credeam despre mine că oricum fac asta, însă m-am reconectat la mine și mi-am reamintit anumite lucruri care să mă ajute în viața de zi cu zi să iau deciziile în mod conștient și nu din inerție. Recomand acest workshop persoanelor foarte raționale, cărora le este greu să ia decizii, care se simt într-un val de ceață, și care nu-și mai găsesc scopul, pentru că de fapt sunt deconectați. Participând la workshop ceața dispare și se reconectează cu ei.” Laura S.