DESCOPERĂ-ȚI GHIDUL INTERIOR

Ascultă-ți INTUIȚIA și creează-ți viața pe care ți-o dorești, pas cu pas, în fiecare zi.

Te simți deseori copleșit/ă de prea multe lucruri de făcut și nu știi cum să le prioritizezi?

Spui “Da” când ai fi vrut să spui “Nu”? 

Te implici prea mult în problemele altora și uiți de tine?

Te simți adesea confuz/ă și ți-e greu să alegi ceva, fie că e vorba de un fel de mâncare sau de o schimbare în carieră?

În fiecare zi este nevoie să alegi, să decizi ce este mai bine pentru tine.

Cum ar fi să faci asta fără efort? Și să știi cum să faci alegerea cea mai bună pentru tine?

Workshop Experiențial

Dezvoltarea Intuiției

Află cum să-ți accesezi, recunoști și asculți intuiția în fiecare zi.

14, 28 Noiembrie & 12 Decembrie 2017

19:00-21:30

"Mulțumesc mult pentru acest atelier. Intenția mea era înainte de el era să obțin claritate legată de intuiția mea. Așteptarea mea era că o să plec de aici cu mai multe întrebări decât am deja. Ambele au fost adevărate, intenția și așteptarea, și în plus am obținut informații, unelte și relații noi. Mulțumesc!" - Andrei G. 
"Workshopul a fost o ocazie să trec în revistă ceea ce știam deja despre intuiție, să mai fixez unele aspecte, să prind încredere în proces prin împărtășirea experiențelor celorlalți particpanți. Veselia și optimismul tău creează un cadru sigur pentru deschidere și împărtășire, foarte benefic!" - Alina B. 
"A fost un workshop interesant, m-am simțit bine. Am învățat să fiu atentă la senzațiile din corp, să fiu atentă la stările mele - dacă sunt sau nu centrată, și în funcție de asta, să îmi modific starea dacă e nevoie." - Maria S.
"Ai o energie superbă și contagioasă, găsești soluții croite fiecare foarte ușor. Am aflat multe despre intuiția mea și cel mai important am căpătat curaj în a o asculta. Și mi-am făcut prieteni". - Daniel B.
Mi-a plăcut mult la workshop, energia ta caldă și conexiunile care s-au creat între participanți.
Ioana B.

“Mulți oameni caută “calea” în care să fie conectați cu ei, însă în cadrul acestor sesiuni am descoperit și cum să identific situațiile în care nu sunt eu aliniată cu mine, în care nu sunt OK, nu sunt conștientă de lucrurile pe care le fac și de rezultatele acțiunilor mele.  E foarte important să înveți să ieși din ele și cum să faci în așa fel încât să nu mai ajungi acolo, despre asta este vorba în acest workshop. Îl recomand tuturor.” Felicia V.

“Eu sunt una dintre persoanele foarte logice și raționale atunci când iau decizii. De acum înainte o să ascult și ce îmi spune corpul pentru a lua deciziile cele mai bune pentru mine.” Dan B.
"De-a lungul sesiunilor am observat că am devenit mai prezentă și mai conștientă. Deși credeam despre mine că oricum fac asta, însă m-am reconectat la mine și mi-am reamintit anumite lucruri care să mă ajute în viața de zi cu zi să iau deciziile în mod conștient și nu din inerție. Recomand acest workshop persoanelor foarte raționale, cărora le este greu să ia decizii, care se simt într-un val de ceață, și care nu-și mai găsesc scopul, pentru că de fapt sunt deconectați. Participând la workshop ceața dispare și se reconectează cu ei.” Laura S. 
It was an experience that took me "out" of my comfort zone and it opened a few new doors for me; I received new themes that I need to reflect upon.
I especially appreciated your tact and gentleness when talking, not imposing your vision of the world or your own point of view upon anyone else's. I take home two major themes for me from this workshop: to listen to my body and to analyse myself, to ask myself questions when in situations that I don't like or that make me mad. These will be reflection themes for a while from now on. Thank you.
Iulian D.
I loved your workshop, your friendly energy and the connections that were created among the participants.
Ioana

Fii în armonie cu tine și lumea din jur va reflecta acest lucru. Atunci când ești bine cu tine, relațiile tale devin mai armonioase, lumea pare că se schimbă în mod “magic”, fără ca tu să faci altceva decât să lucrezi la interiorul tău.

Atelierul de dezvoltare a intuiției este pentru tine dacă vrei să

  • înțelegi ce este și cum funcționează intuiția
  • știi cum îți dai seama când îți vorbește intuiția și când este doar un simplu gând
  • ai curajul să o urmezi chiar dacă rațiunea sau alte persoane îți spun altceva
  • iei decizii rapid și ușor, fără să pierzi zile sau luni amânând un răspuns de teama de a greși
  •  înveți să spui “da” sau “nu” în mod autentic, nu din dorința de a face altora pe plac sau din teama de a nu răni

La “Atelierul de dezvoltare a intuiției” vei experimenta și învăța: 

  • care sunt reperele exacte, specifice ție, la nivel de senzații corporale, emoții atunci când ești aliniat/ă cu intuiția
  • care sunt semnele corpului tău, ce emoții și ce gânduri ai atunci când din contră ești pe o cale opusă intuiției
  • cum să iei decizii folosind înțelepciunea sistemului corp-minte-suflet
  • cum să lucrezi pentru transmutarea și depășirea blocajelor care te împiedică să-ți atingi obiectivele

În plus, vei avea ocazia să te conectezi cu oameni care sunt orientați ca și tine către a-și asculta intuiția și a-și conduce viața într-un mod autentic, etic și armonios.

Detalii logistice

Schimb de energie: 210 lei (cele 3 ateliere)

Unde? în centru, adresa o vei primi pe email după confirmarea înscrierii.

Când? Pe 14, 21, 28 Februarie 2018, orele 19:00-21:30

Ce altceva ar trebui să știu? E de preferat să fii îmbrăcat/ă în haine lejere, adu-ți un caiet și un pix pe care să notezi. 

Pentru înscriere te rog completează acest formular.